Het Park van Beervelde

Het 25ha grote kasteelpark werd in 1873 ontworpen en aangelegd in Engelse landschapsstijl. De bedoeling van de opdrachtgevers, de Graven de Kerchove de Denterghem, was het park als  uitstalraam te laten fungeren voor de toen nog prille Gentse sierteelt. Vandaag is het domein nog steeds in handen van dezelfde familie. Het wordt het hele jaar door onderhouden in functie van de internationaal gerenommeerde Tuindagen van Beervelde die er half mei en half oktober plaatsvinden en tevens heel geliefd bij jonge koppels met trouwplannen, op zoek naar een sprookjesachtig kader.

Meer info

We volgen alle berichtgevingen rond het corona virus en we hebben besloten om nu al de beslissing te nemen de Tuindagen van Beervelde van 8-9-10 mei niet te laten doorgaan.

Ook indien het wettelijk zou toegelaten zijn vinden we het niet gepast om zo’n groot buitenevenement te laten doorgaan. De gezondheid en het welzijn van jullie, de duizenden bezoekers, de exposanten en onze medewerkers zijn voor ons veel belangrijker dan het evenement.

We starten zo snel mogelijk en met volle moed met de organisatie van de herfsteditie van de Tuindagen van Beervelde die plaatsvinden op 9, 10 en 11 oktober 2020.