Het Tuindagen-team beschouwt het als zijn missie kwekers en tuinliefhebbers bij elkaar te brengen. Wij doen dit het liefst van al in het Park van Beervelde, een locatie die wij het hele jaar door in functie van dit doel beheren.


Deze lente bleek dit onmogelijk, daardoor hebben wij besloten onze functie als organisator op een andere manier te vervullen, namelijk via een digitaal platform.

 

Bezoek onze virtuele Tuindagen

 

We zien jullie graag terug in het Park van Beervelde voor de herfsteditie van de Tuindagen die op 9, 10 en 11 oktober voorzien is.

Het Park van Beervelde

Het 25ha grote kasteelpark werd in 1873 ontworpen en aangelegd in Engelse landschapsstijl. De bedoeling van de opdrachtgevers, de Graven de Kerchove de Denterghem, was het park als  uitstalraam te laten fungeren voor de toen nog prille Gentse sierteelt. Vandaag is het domein nog steeds in handen van dezelfde familie. Het wordt het hele jaar door onderhouden in functie van de internationaal gerenommeerde Tuindagen van Beervelde die er half mei en half oktober plaatsvinden en tevens heel geliefd bij jonge koppels met trouwplannen, op zoek naar een sprookjesachtig kader.

Meer info